Bost minutuko lasaialdia - López Gaseni, Manu; Murphy, Jill (Pontevedra : Kalandraka ; Arre, Nafarroa : Pamiela, 2016)
Itzel andreak bake eta lasaitasun pixka bat besterik ez du nahi, bere bainuontzi bero apartsuan. Baina Lester, Laura eta umetxoa hain kementsuak eta zalapartatsuak direnez, Itzel andrearen atsedenaldia hutsaren hurrengoa izango da.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Five Minute´s Peace
Children's book award 1986 sariaren finalista
Parents magazine best book for babies 1987 saria
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Familia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak