Bost minutuko lasaialdia / Jill Murphy ; [itzulpena, Manu Lopez Gaseni] - Murphy, Jill (: Kalandraka : Pamiela, 2016)
Itzel andreak bake eta lasaitasun pixka bat besterik ez du nahi, bere bainuontzi bero apartsuan. Baina Lester, Laura eta umetxoa hain kementsuak eta zalapartatsuak direnez, Itzel andrearen atsedenaldia hutsaren hurrengoa izango da.