Munstro txikiak : Hagintxoren tripako mina : hagintxoren tripako mina - Agirre Garmendia, Alaine; Mendiguren Elizegi, Xabier; Santos, Mikel (Donostia : Elkar, 2017)
Bost lagun dira Munstroen Eskolako ikasleak: Hagintxo, Mamutxo, Sorgintxo, Frankitxo eta Neskaotso. Eta haien irakaslea Andereño Herminia. Guztien abenturak deskubritu ahalko dituzu orain Munstro Txikien istorioak irakurriz. Munstro Txikiak txangoan doaz, mamuak bizi diren gaztelu bat bisitatzera. Dorreak, sotoak eta ziegak ikusi ostean, ordea, gaixotu egingo da Hagintxo, tripako min gogor batek jota. Haren lagunek ez dakite zer egin, nola sendatu, nora jo...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Munstroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak