Sorgin txinpartalaria - Bat Pat; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2016)
Gaueko irudia Fogvilleko kale txiki bakarti batean; Templeton irakaslea bere bizikletako eserlekuan jarrita dago, irratia piztuta. Irratiaren mezua: «Ehun urtetik behin Fogvilleko zeruan ilargi urdin misteriotsua agertzen da...».
7 urtetik aurrera (urdina)
La strega scoppiettante
Keywords: Sorginak; Saguzarrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak