Sorgin txinpartalaria / Bat Pat ; [itzulpena, Aitor Arana] - Bat Pat (Bat Pat. Telebista (Mezulari), 2016)
Gaueko irudia Fogvilleko kale txiki bakarti batean; Templeton irakaslea bere bizikletako eserlekuan jarrita dago, irratia piztuta. Irratiaren mezua: «Ehun urtetik behin Fogvilleko zeruan ilargi urdin misteriotsua agertzen da...».