Piku azpian - Kazabon, Antton; Mitxelena, Jokin (Berriozar : Denonartean, 2016)
Pikuak eta horien gozotasuna dira kontakizun honetan oinarri, nahiz eta ehiztaria giroa garraztera etorriko den. Izan ere, pikondoaren pareko dorretxeko pareta-zuloan txolarre amak sei kume ditu zain eta janaria eman behar die gogotik, haziko badira. Kontaketa zortzi ekinalditan dago banatuta, boz gora plazer hutsez irakurtzen den testu batekin.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Txoriak; Ehiztariak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura