Lekim haitzuloetako gizakia - Atxukarro Estomba, Bakarne; Zubialde, Izaskun; Egurza, Asun (Berriozar : Denonartean, 2017)
Lekim, haitzuloetako gizakia arreta balio eta emozioetan jartzen duten ipuinek osaturiko bildumaren bigarren alea da. Bertan, laguntasunari, komunikazioaren garrantziari eta komunitatearen beharrari buruzkoak aurkituko ditugu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Elkarbizitza; Historiaurrea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak