Lekim haitzuloetako gizakia / Bakarne Atxukarro, Izaskun Zubialde ; Asun Egurza [irudiak] - Atxukarro Estomba, Bakarne (Denonartean, 2017)
Lekim, haitzuloetako gizakia arreta balio eta emozioetan jartzen duten ipuinek osaturiko bildumaren bigarren alea da. Bertan, laguntasunari, komunikazioaren garrantziari eta komunitatearen beharrari buruzkoak aurkituko ditugu.