Midasen eraztuna - Zubizarreta, Patxi; Valverde, Mikel (Donostia : Erein, 2017)
Xabierri lagunek Midas esaten diote: ez dute oso maite, eta haien gezurren eraginez gizajoari irakasleak asto belarriak ipini dizkio. Gainera, mutikoek lehenbailehen gizondu nahi dute: bizarra hazteko, nesken gogokoak izateko, ahulak baztertzeko... Baina horretarako Zangozako zubitik ibaira jauzi egin behar omen da, eta ibaiak ur handi bulartsuak dakartza... Horra istorioa, baina hori bezain erakargarria da kontatzeko modua, modu animaliatsua...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Eguneroko bizitza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak