Azken gutuna - Papatheodoulou, Antonis; Rey, Fernando; Samartzi, Iris (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2016)
Bazterra jaunaren azken laneguna zen hura. Azken laneguna, uharte hartako postari bakarrarena. Ez zegoen telefonorik garai hartan, ezta posta elektronikorik ere, eta berriek, nahitaez, oinez iritsi behar zuten... Hitzak haizeak eraman ditzake, edo, istorio honen uharte ederraren kasuan, postari goxo batek. Bere azken lanegunean, inoiz ahaztuko ez duen zerbait gertatuko zaio.
5 urtetik aurrera (urdina)
Album irudidunentzako Nazioarteko Compostela Saria, 2016
Keywords: Eskutitzak; Postariak; Erretiroa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak