Magnolia jauna - Blake, Quentin; Linazasoro, Eva (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2016)
Kontakizun errituala egiten du, pertsonaia maitagarri bat ardatz hartuta: Magnolia jauna. Pertsonaia horren gora-behera txoroak kontatzen dira, oin batean falta duen bota aitzakiatzat izanik. Dena aldatuko da, ezustean, Magnolia jaunari paperean bildutako oparia iristen zaionean.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Mister Magnolia
Keywords: Umorea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak