Magnolia jauna / Quentin Blake ; [itzulpena, Eva Linazasoro] - Blake, Quentin (: Pamiela : Kalandraka, 2016)
Kontakizun errituala egiten du, pertsonaia maitagarri bat ardatz hartuta: Magnolia jauna. Pertsonaia horren gora-behera txoroak kontatzen dira, oin batean falta duen bota aitzakiatzat izanik. Dena aldatuko da, ezustean, Magnolia jaunari paperean bildutako oparia iristen zaionean.