Angelika Milapatrikaren patrikak - Blake, Quentin; Linazasoro, Eva (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2016)
Angelika Milapatrika auzokoa dugu. Bere berokiak badu mila patrika inguru. Patrika batean xagua da bizi, beste batean du hainbat gazta zati. Eta patrika batetik ateratzen du mukizapi anintz
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Angelica Sprocket´s Pockets
Keywords: Umorea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak