Angelika Milapatrikaren patrikak / Quentin Blake ; [itzulpena, Eva Linazasoro] - Blake, Quentin (: Pamiela : Kalandraka, 2016)
Angelika Milapatrika auzokoa dugu. Bere berokiak badu mila patrika inguru. Patrika batean xagua da bizi, beste batean du hainbat gazta zati. Eta patrika batetik ateratzen du mukizapi anintz