Pekineko kea - Chivite Ezkieta, Beatriz (Arre (Nafarroa) : Pamiela, 2017)
Egileak Pekinen emandako ikasturtean ondutako poemategia, modu inpresionistan, baina barne-inpresioak, sentipenak, egoerak, trebeki lotuz kanpo-inpresioekin, ikusitakoarekin edota gertatutakoarekin. Modu erraz, zuzen eta freskoan.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura