Dorrearen eta penduluaren arteko ituna - Iturbide, Amaia (Donostia : Erein, 2016)
ZERUMUGAN BEZALA(surrealismo-gaindosia ihes-puntuan)eta azpianharrizko lauza(bertatik bertarako egunerokotasuna,behekoa eta barrukoa).sorbalden gainean kaleak daramatzaneskuoihal espresionista,erakusleiho batetik bestera doanaeta zerrenda baliogabetua dena.Zeta basatiz egindako pintzelkada.Hunkitu, jantzi eta murtxikatzen nauenespazio zunda.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura