Munduan barrena bizikletaz : idazki herrariak - Rojo, Lorenzo; Rezola, Uxue (Vitoria-Gasteiz : Munduan Barrena, 2016)
Garai batean belaontzi batekin egin nuen amets, belaontzi bat eta mugarik gabeko itsasoak. Eta uste dut amets hura betetzen ari zaidala orain, marinela naizela, mundu zabaleko lurrak direla nire itsasoak eta bizikleta bat nire ontzia. Haizeak lagun ditut, munduko azken bazterreraino heldu ninteke. Zergatik? Nabigatzea ederra delako.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Munduaren inguruko bidaiak; Saiakerak; Helduentzako Literatura