Ume galduaren historia - Ferrante, Elena; Rey, Fernando (Iruñea : Igela, 2016)
Elena Greco idazlearen begiradatik kontatzen zaizkigu tetralogiaren azken liburu honetan Lina eta Elena adiskideen helduaroa eta zahartzaroa. Biak saiatu dira beren auzotik ateratzen. Elenak idazterari lanbidez emana, Napolitik ihes egin du, ezkondu, banandu, bi ume izan, eta orain itzulia da Napolira, gaztetatko bere lehen amodioaren atzetik, bizi berri bati hasiera emateko asmoz. Lila, berrik{z, Napolin gelditu da, familia-harremanetan eta Camorraren gorabeheretan katramilatuago, biana informatikaren arloko enpresa bat sortu du eta uzoko lider bihurtua da.