Neguko zirkua - Cano, Harkaitz (Zarautz ; Iruñea ; Larrabetzu : Susa, 2005)
Hemeretzi kontakizunek egiten dute "Neguko zirkua" zirraragarri. Asmoz eta jantziz denak ezberdin, hari fin batez sareztatu ditu liburuan Harkaitz Canok, ustekabeko gertaera, jauzi eta keinuekin.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak