Neguko zirkua / Harkaitz Cano - Cano, Harkaitz (Narratiba (Susa), 2005)
Hemeretzi kontakizunek egiten dute "Neguko zirkua" zirraragarri. Asmoz eta jantziz denak ezberdin, hari fin batez sareztatu ditu liburuan Harkaitz Canok, ustekabeko gertaera, jauzi eta keinuekin.