Pixkanaka-pixkanaka : ikusle gazteenentzako sei istorio poetiko, gozo eta dibertigarri ([S.l. : Ritaluca Films, 2015)
Gaztetxoenen unibertsoa, hazten lagunduko dieten sei istoriotan azalduta.
Dodu, kartoizko mutikoa ; Albertxikoak ; Zurrumurruak ; Aston eta harriak ; Ilargia jaitsiz ; Pikart eta Orban zirkuan
Haurrentzat bereziki gomendatua
Hizkuntzak: gaztelania, euskara, katalana
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema