Mairuelegorreta : iluntasunetik argitasunera - Ezkerro, Mikel ([S.l.] : www.mikelezkerro.com, 2016)
1936 Euskal Jaia egiten da Gorbeia mendiko Mairuelegorreta koban. Euskal Jaiak hasiera-hasieratik zenbait oztopo gainditu behar izan ditu: esaterako, hasieran izandako errepresio frankista edo gaur egun Euskok Jaurlaritzaren prozesu burokratiko eta legalak. Hala eta guztiz ere, Euskal Jaia bizirik dirau 53 urteren buruan.
Hizkuntzak: euskara, castellano ; azpitit.: euskara, castellano
Keywords: Euskal jaiak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak