Nire argazkia - Etcheverria, Jokin (Bilbo : JOK films, 2012)
"Nire argazkia" euskalkiei eta momoriari buruzko dokumentala da. Egitasmo hau gauzatzeko hiru familietako ahaide batzuk elkarrizketatuak izan dira eta bakoitzari argazki batekin lotutako oroitzapenak aurkezteko galdegin zaio, hainbat istorio euskalki ezberdinetan aditu nahian. Horrez gain, dokumentalean agertzen den Euskal Herriko Unibertsitateko Iñaki Gaminde hizkuntzalariak gaur egungo euskararen egoeraren inguruko argibideak ematen ditu.
Errealizadorearen laguntzailea, Fernando Navarro
Adin guztientzat
Keywords: Euskalkiak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak