Nire argazkia / errealizazioa eta ekoizpena, Jokin Etcheverria ; produkzio aredezkaria, Elena Gozalo; gidoia eta Elkarizketak, Benjamín Duinat ; Irudia, Karlos Gómez - Etcheverria, Jokin (JOK films, 2012)
"Nire argazkia" euskalkiei eta momoriari buruzko dokumentala da. Egitasmo hau gauzatzeko hiru familietako ahaide batzuk elkarrizketatuak izan dira eta bakoitzari argazki batekin lotutako oroitzapenak aurkezteko galdegin zaio, hainbat istorio euskalki ezberdinetan aditu nahian. Horrez gain, dokumentalean agertzen den Euskal Herriko Unibertsitateko Iñaki Gaminde hizkuntzalariak gaur egungo euskararen egoeraren inguruko argibideak ematen ditu.