Gabriel Aresti (1933-1975) : Gabriel Arestiren mundua : erakusketa eta jardunaldiak = exposición y jornadas - Agirreazkuenaga, Joseba; Arana, Lide; Bilbo. Kultura eta Turismo Saila; Gipuzkoa. Foru Aldundia.Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua (Bilbao : Udala, Kultura eta Turismo Saila ; Donostia-San Sebastián : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua, 2000)
Liburu hau Koldo Mitxelena Kulturuneak eta Bidebarrieta Kulturguneak burutu dute, 1999. urtean zentro horietan izandako erakusketaren eta jardunaldien adierazgarri.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Aresti, Gabriel -- (1933-1975) -- Kritika eta interpretazioa; Monografiak