Gizarte : DBH 4 - Aldasoro, Mikele; Beobide, Harri; Errazkin Agirrezabala, Mikel; Garagorri, Xabier; Gereka, Josune; Iturburu, Ander; Odriozola, Oihan (Donostia : Ikaselkar, 2017)
DBH 4. mailako Gizartee-liburua ikasmaterial eredu berria da, euskarri digitalerako pentsatua eta web bidez banatuko dena. Bere oinarrian dagoen eredu pedagogikoa EKI proiektuarena izanik, materialaren berrirakurketa eta egokitzapen sakona egin da euskarri digitalera egokitutako ikamaterial berritzailera bihurtzeko helburuz. E-liburua, LMS sistema bat da, MOODLE plataformaren gainean eratu dena eta ikasle eta irakasleak erabiltzaile eta pasahitz bitartez sartu ahal izango direnak. Bertan txertatu dira ikasleek landu beharreko jarduerak guztiak eta horrekin batera doazen baliabide eta gehigarriak.
2017/06/01
2017/06/01
DBH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2016ko deialdia)
2017/06/01
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak