Eskoziako Erregearen ezpata - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2016)
Dunnottarreko gazteluan Eskoziako Robert Bruce errege ospetsuaren ezpata dago. Erlikia ikusgarria da eta, lehenbiziko aldiz, jendaurrean erakusiko dute.
10 urtetik aurrera (berdea)
La spada del re di Scozia
Keywords: Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Eskozia -- -Eleberriak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura