Eskoziako Erregearen ezpata / Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2016)
Dunnottarreko gazteluan Eskoziako Robert Bruce errege ospetsuaren ezpata dago. Erlikia ikusgarria da eta, lehenbiziko aldiz, jendaurrean erakusiko dute.