Lapurreta Niagarako ur-jauzietan - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2016)
Niagarako ur-jauzietako hotel batean lapurreta egin dute: Ratmusque Kanadako lapur ezagunak opera kantari baten kutxa gotorra ireki du eta izugarrizko balioa duten bitxiak lapurtu ditu. Mistery lehengusu-lehengusinak haren atzetik joango dira, hartz basatien bizilekua diren basoetan barrena, eta hura baino burutsuagoak izan beharko dute.
10 urtetik aurrera (berdea)
Furto alle cascate del Niagara
Keywords: Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Kanada -- -Eleberriak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura