Lapurreta Niagarako ur-jauzietan / Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2016)
Niagarako ur-jauzietako hotel batean lapurreta egin dute: Ratmusque Kanadako lapur ezagunak opera kantari baten kutxa gotorra ireki du eta izugarrizko balioa duten bitxiak lapurtu ditu. Mistery lehengusu-lehengusinak haren atzetik joango dira, hartz basatien bizilekua diren basoetan barrena, eta hura baino burutsuagoak izan beharko dute.