Gipuzkoako trenak - Olaizola Elordi, Juanjo; López, José; Gipuzkoa. Foru Aldundia. Kultura eta Turismo Departamentua (Donostia-San Sebastián : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura eta Euskara Departamentua, 1995)
Gipuzkoako trenbidearen historioa. Trenbide zabaleko trenak. Trenbide estuko trenak. Abiadura handiko trenak. Burdinbidearen Euskal trena.
Testua euskaraz, gaztelaniaz, frantsesez eta ingelesez
Keywords: Trenak -- Gipuzkoa; Burdinbideak -- -Gipuzkoa; Monografiak; Baliabide digitalak