Gipuzkoako trenak / Juanjo Olaizola ; argazkiak, José López - Olaizola Elordi, Juanjo (Bertan (Gipuzkoako Foru Aldundia), 1995)
Gipuzkoako trenbidearen historioa. Trenbide zabaleko trenak. Trenbide estuko trenak. Abiadura handiko trenak. Burdinbidearen Euskal trena.