Burdin Aroko herri harresituak Gipuzkoan - Peñalver Iribarren, Xabier; San José, Sonia; Gipuzkoa . Foru Aldundia . Kultura Zuzendaritza Nagusia; Lamia Argazkigintza ([Donostia-San Sebastián] : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua, 2003)
Burni aroa - Historia aurreko ondare arkeologikoak - Aztarnategi arkeologikoak
Testua euskaraz, gaztelaniaz, frantsesez eta ingelesez
Keywords: Gipuzkoa -- -Historia -- -Burdin Aroa; Gipuzkoa -- -Historiaurreko arkeologia-aztarnak; Monografiak; Baliabide digitalak