Burdin Aroko herri harresituak Gipuzkoan / Xabier Peñalver, Sonia San José ; argazkiak, Lamia - Peñalver Iribarren, Xabier (Bertan (Gipuzkoako Foru Aldundia), 2003)
Burni aroa - Historia aurreko ondare arkeologikoak - Aztarnategi arkeologikoak