Artearen sustraiak Gipuzkoan - Altuna, Jesus; Otero, Xabi; Gipuzkoa. Foru Aldundia.Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua ([Donostia-San Sebastián] : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua, 2002)
Haitzuloetako bizitza. Paleolitoko artearen ikuspegia. Arte erabilgarria. Labar artea Gipuzkoan. Santutegi sakonak: Altxerriko haitzuloa, Ekaingo haitzuloa.
Testua euskaraz, gaztelaniaz, frantsesez eta ingelesez
Keywords: Historiaurreko artea -- Gipuzkoa; Monografiak; Baliabide digitalak