Artearen sustraiak Gipuzkoan / Jesus Altuna ; argazkiak, Jesus Altuna, Xabi Otero - Altuna, Jesus (Bertan (Gipuzkoako Foru Aldundia), 2002)
Haitzuloetako bizitza. Paleolitoko artearen ikuspegia. Arte erabilgarria. Labar artea Gipuzkoan. Santutegi sakonak: Altxerriko haitzuloa, Ekaingo haitzuloa.