Zeramika herrikoia Gipuzkoan - Ibabe, Enrike; López, José; Gipuzkoa. Foru Aldundia.Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua ([Donostia-San Sebastián] : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua, 2002)
Tradiziozko zeramika Gipuzkoan. Zeramika herrikoia. Tornuak. Iragaizgarriak eta dekorazio bernizak. Sutarako ontziak. Buztinezko pipak. Sareztatzea eta grapatzea.
Testua euskaraz, gaztelaniaz, frantsesez eta ingelesez
Keywords: Zeramika -- -Gipuzkoa; Monografiak; Baliabide digitalak