Zeramika herrikoia Gipuzkoan / Enrike Ibabe ; argazkiak, José López - Ibabe, Enrike (Bertan (Gipuzkoako Foru Aldundia), 2002)
Tradiziozko zeramika Gipuzkoan. Zeramika herrikoia. Tornuak. Iragaizgarriak eta dekorazio bernizak. Sutarako ontziak. Buztinezko pipak. Sareztatzea eta grapatzea.