Gotorlekuak Gipuzkoan, XVI-XIX. mendeak - Sáez, Juan Antonio; Agirre, Gorka; Gipuzkoa. Foru Aldundia.Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua ([Donostia-San Sebastián] : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua, 2002)
Lehen karlistaldiko gotorlekuak. Azken karlistaldiko gotorlekuak (1872-1876). La línea fortificada Endarlaza-Erlaitz. Artilleriako eta gogortzeko teknika berriak XIX. Mendean. Oiartzungo lubaki-eremua.
Testua euskaraz, gaztelaniaz, frantsesez eta ingelesez
Keywords: Gotorlekuak -- Gipuzkoa; Gazteluak -- -Gipuzkoa; Gipuzkoa -- -Historia; Monografiak; Baliabide digitalak