Burdinaren industria - Ibáñez, Maite; Torrecilla, Mª Jose; Zabala, Marta; Yániz, Santiago; Gipuzkoa. Foru Aldundia.Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua ([Donostia-San Sebastián] : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua, 2001)
Mendiko burdinolak. Patrimonio Ferrón hidraulikoak. Burdinezko Errenteriak. Berrikuntza ahaleginak. Burdinaren eskulangintza eta gremio erakundeak. 1862 : Gipuzkoako lehen labe garaia. Metalezko eraldatuen garaipena. Patricio Echeverria. Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF). Arrasateko Unión Cerrajera. Ondare materiala.
Testua euskaraz, gaztelaniaz, frantsesez eta ingelesez
Keywords: Burdinolak -- -Guipuzkoa; Gipuzkoa -- -Historia; Monografiak; Baliabide digitalak