Erromatar garaia - Urteaga, Mertxe; Otero, Xabi; Gipuzkoa. Foru Aldundia.Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua ([Donostia-San Sebastián] : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura, Euskara, Gazteria eta Kirol Departamentua, 2002)
Erromatar garaia: topagunea, kronologia. Gipuzkoako erromatar geografia. Aldaketak. Hiri bizitza. Arrantza eta arrain kontserbak. Espiritualtasuna. Abeltzaintza.
Testua euskaraz, gaztelaniaz, frantsesez eta ingelesez
Keywords: Gipuzkoa -- -Erromatarren arkeologia-aztarnak; Gipuzkoa -- -Historia; Monografiak; Baliabide digitalak