Kabalkada Makea (Bidarrai : Aldudarrak Bideo, 2016)
Makean kasik mende erdi bat pasatu dugu kabalkadarik muntatu gabe. Azken kabalkaden aipagaia frangotan Ganix kontrabandista famatua izan da.
Keywords: Ikuskizunak; Euskal herri-antzerkia; Antzerki-emanaldiak; Ikuskizunak