Baküna show : Xiberoko dantzatik abiatúz... (Arrosa : Aldudarrak Bideo, 2014)
Oraiko bizi eta kontsumo moduetan, galdera ez nola biziarazi Zuberotar eta Euskal tradizioa. Baina bai nola bizitu eta galdezkatu gure kultura eta nortasun herrikoia, zentzu eman dezan mundu globalizatu eta bakarlari hontan dugun biziari?.Baküna Show sorkuntzak bere gakoak proposatzen ditu, norbera bere erantzunetan aintzinarazteko gogoarekin.
Sorkuntza eta gidoia, Johañe Etchebest; koreografia, Edu Murumendiaraz; jauntsiak, Juana Etcheberry; soinua, Andde Carrere; teknika eta argiak, Marc Andre Nicolao; botzak, Joana Etchart eta Frantxoa Cousteau; dabntzariak, Aguer Bettan, Ahaspe, Julie, Bedecarratz Peio, Bordagaray Bettan, Castillon Graxiana, Bercaïts Lydia, Elgoyhen Aline, Etchebarne Maider, Etchebest Johañe, Etchegoyhen Petti, Jaragoyen Pette, Mirande-Urruty Maguy, Olharan Aña, Solanille Lucie
Adin guztietakoentzat
Keywords: Dantza -- Euskal Herria; Ikuskizunak; Filmak