Baküna show : Xiberoko dantzatik abiatúz... (Aldudarrak Bideo, 2014)
Oraiko bizi eta kontsumo moduetan, galdera ez nola biziarazi Zuberotar eta Euskal tradizioa. Baina bai nola bizitu eta galdezkatu gure kultura eta nortasun herrikoia, zentzu eman dezan mundu globalizatu eta bakarlari hontan dugun biziari?.Baküna Show sorkuntzak bere gakoak proposatzen ditu, norbera bere erantzunetan aintzinarazteko gogoarekin.