Katalina de Erauso pastorala : Donibane Garazi - Berrogain Ithurbide, Maite (Bidarrai : Aldudarrak Bideo, 2016)
Katalina de Erausoren historia (Donostian sorturik 1585 edo 1592an eta hilik Mexikon Cuetlaxtlan 1650 edo 1652an) berak idatzirik du. 1829an Joaquín María Ferrer pasaitarrak publikatu zuen dokumentuz aberasturik.
errejentsak, Pantxika Urruty, Maitena Lapayre
Hizkuntzak: euskaraz ; azpitituluak: frantsesez
Keywords: Erauso, Katalina -- (1592-1650) -- Erauso, Catalina ; Catalina de Erauso; Pastoralak (Antzerkia); Ikuskizunak; Antzerki-emanaldiak; Filmak