Pierra Lhande pastorala : Zalgize Iruri (Aldudarrak Bideo, 2015)
Euskaltzain ezagütüa, hiztegi baten idazlea, Pierra Lhandek nahi izan dü euskaldün kültüra ezagütarazi bere izkiribi lanetan bai eta beren eleberri, ipuin, mintzalde, elestaldi eta irrati eletan. 1927a, irratian izan da lehen peredikazale handia.