Jean Pitrau pastorala : 2016 Atharratze Sormouluze (Aldudarrak Bideo, 2016)
Atharratze-Madalenako Jean Pitrau laboraria da aurtengo pastoralaren gaia. Pier Pol Berzaitz idazleak plazer hartu du Jean Pitrau zenaren bizia lantzen eta pastorala idazten. Pitrau, mendiko laborantzaren alde eta mendi eskualdeko bizi balditzen hobetzeko ainitz borrokatu da, Xiberoan bainan Pirinioetatik haratago ere bai...