Literatura Unibertsala : Antzinarotik Barrokora - Bilbao Elordui, Marian; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2017)
Material hau prestatu da Batxilergoko lehen mailako Literatura Unibertsala hautazko irakasgaiari eransteko osagarri gisa, Literatura unibertsaleko testuak aukeratu dira irakurtzeko, eta horien lanketa egiteko.
2017/02/24
Bibliografia: 51.-53. or.
Batxilergoa, 1. maila
Keywords: Irakurketa sustatzea; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak