Literatura Unibertsala : Antzinarotik Barrokora / [egilea] Marian Bilbao Elordui - Bilbao Elordui, Marian (IRALE (2016-2017 ikasturtea), 2017)
Material hau prestatu da Batxilergoko lehen mailako Literatura Unibertsala hautazko irakasgaiari eransteko osagarri gisa, Literatura unibertsaleko testuak aukeratu dira irakurtzeko, eta horien lanketa egiteko.