Nork - Paya, Xabier; Gallego, Patxi (Andoain : Bertsolari liburuak, 2015)
Andoni Egaña hil da... baina hik zer dionk!? Jesika, aguazila, Amaia, Bertsokop! Argitu ezazue, istripu zein konplot, nola hil den edota nork hilko lukeen? Nork!?
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura; Bertsolaritza -- Komikiak